PIZZA BAK MED VÄNNER - Kom och baka pizza hos oss! 
En upplevelse för alla smaker. Vad ger man den som har allt? Ett pizza bak med vänner är "kanske" en idé... (Läses självklar idé) 

En riktigt trevlig eftermiddag eller kväll tillsammans, där vi lär er konsten med att baka en riktigt god pizza tillsammans med assisterande pizzabagare. Pizza baket börjar med ett glas öl eller vin som avnjuts till några vitlöksbröd. Vi fortsätter sedan in till bakbänken där vi förberett med bullar, ost, tomatsås och diverse val av livsmedel som ni kan toppa era pizzor med. Ni lär er lägga in er pizza i vår stenugn, sedan serveras pizzorna till bords. En riktigt trevlig kväll utlovas och avslutas med en mini dessert till kaffet!

Detta ingår:
• Våra goda vitlöksbröd och sallad till förrätt
• Två öl eller två glas vin (självklart går det även att välja cider)
• Att baka sin egna pizza! (Bullar, tomatsås, ost och toppingar) 
• Assisterande pizzabagare under cirka 2 ½ timme.
• Mini Dessert till kaffet...

Pris: 595 kr/person, som minst en grupp på: 8 personer eller fler +

Går att bokning på:
Ni får hela restaurangen för er själva detta "event" går att boka när vi har stängt i restaurangen dvs mån-tis (dag som kväll,- alltså vilken tidpunkt ni vill dessa två dagar.) Onsdagar-söndagar går även att boka innan 16.00 och sitt kvar och njut av desserten när restaurangen så smått öppnar... Tips mysigt att boka lördagar ca 14.00... (Många grupper väljer att göra detta!)

Boka: Lättast är att skriva till vår Facebook sida @littlemamaspizza för att boka, dröjer svaret där ring till restaurangen 0431-491180 under våra öppettider! Ej tillgängligt att boka pizzabak med vänner MAJ-SEPTEMBER då vi är i full gång att även driva vårt sommarställe Havsbadskjollan!

Betalning: Sker senast ca en vecka innan eventet och går att göras i restaurangen eller via swish 123 641 92 87.

Det är den perfekta aktiviteten för födelsedagsfirandet, tjej- och herrmiddagar och när man vill fira någonting med släkt och/eller vänner på ett sätt lite utöver de vanliga. Våra upplevelser med pizza bak passar även möhippan eller svensexan, för er som vill ge något som aldrig glöms bort. Men vi har även haft teambuildings gäng och företags event. Välkomna!