Pizzabak med vänner

Pizzabagare för en dag

En upplevelse för alla smaker. Det är den perfekta aktiviteten om ni frågar oss för födelsedagsfirandet, tjej- och herrmiddagar. När man vill fira något med släkt och vänner utöver det vanliga! Många väljer att ha teambuilding eller företagsevent hos oss. Behöver ni tips på vad man ger den som har allt? Ett pizzabakande med vänner! Det är ingen hemlighet att vi älskar pizza och vid det här laget har vi haft flera härliga gäng hos oss – så tveka inte att höra av er!

Mer om upplägget

En riktigt trevlig eftermiddag eller kväll tillsammans, där vi lär er konsten med att baka en riktigt god pizza tillsammans med assisterande pizzabagare. Pizza baket börjar med ett glas öl eller vin som avnjuts till några vitlöksbröd. Vi fortsätter sedan in till bakbänken där vi förberett med deg, ost, tomatsås och diverse val av godsaker som ni kan toppa era pizzor med. Ni lär er baka ut, lägga in er pizza i vår stenugn, sedan serveras pizzorna till bords. En riktigt trevlig kväll utlovas och avslutas med en dessert till kaffet! Värt att nämna är att ni har tillgång till restaurangen under hela eftermiddagen/kvällen samt att välja musik fritt (spotify) på Mama´s iPad!

Detta ingår

• Till förrätt våra goda vitlöksbröd och pizzasallad!
• Två öl eller två glas vin, självklart går det även att välja annan dryck!
• Att baka sin egen pizza! Deg, tomatsås, ost och toppingar!
• Assisterande pizzabagare under cirka 2 ½ timme och servitris samt restaurangen för er själva!
• Dessert till kaffet!

Pris 595:- per person. I priset ingår servitris, pizzabagare, restaurangen för er själva med mera! Gruppen behöver bestå av 8 personer eller så kan ni vara flera! Övriga frågor eller önskemål förmedla gärna dessa, vi är öppna för förslag! En annan fråga som vi ibland får är om det är möjligt att boka pizzabak med vänner, med barn? Och självklart går detta jättebra, vi har flera alkoholfria alternativ, varmt välkomna!

När går det att boka? 

När vi har stängt restaurangen så ville vi hitta ett roligt koncept där vi kunde umgås med er! Så då skapades pizzabak med vänner, vår alldeles egna cooking class! Pizzabak med vänner sker när restaurangen har stängt – Måndagar och tisdagar och tidpunkt väljer ni själva, Onsdagar till söndagar går det att boka restaurangen innan 16.00 sitt kvar och njut av desserten när restaurangen så smått öppnar…

Tips: Lördagar kl 14.00 är det många som väljer att boka pizzabakande med vänner.

Hur bokar vi? Lättast att boka är genom till vår Facebook- eller Instagramsida @littlemamaspizza dröjer svaret där, ring till restaurangen 0431-491180 under våra öppettider! Det är ej tillgängligt att boka pizzabak med vänner maj-mitten av september då vi är i full gång att även driva vårt sommarställe Havsbadskjollan!